Randers Regnskov

Randers regnskov er en den tropiske zoologiske have beliggende i Randers, med brusende vandfald og mange fritlevende aber og fugle. I trækronerne hænger flagermus og dovendyr, og i skovbunden arbejder bladskærermyrerne utrætteligt med at slæbe tunge bladstykker ned i deres underjordiske bo, alt imens søkøerne roligt svømmer rundt blandt maller og piratfisk.

Den 3600 m2 store tropeudstilling består af tre kupler med dyr og planter fra verdens tre store regnskovskontinenter: Sydamerika, Asien og Afrika. I Randers Regnskov kan man desuden besøge det Asiatiske Slangetempel, hvor ugiftige snoge og kvælerslanger lever frit, den mørke Afrikagrotte med nataktive dyr, og den sunkne fregat ”Sirenen”, hvor man kan opleve et væld af farvestrålende saltvandsfisk og koraller fra verdens koralrev. Omkring halvdelen af de 250 dyrearter, som Randers Regnskov huser, lever frit og findes således i det samme unikke tropiske økosystem som de besøgende.

Se mere om Randers regnskov

Information vedrørende Covid-19

Kære Gæster

Vi følger de retningslinjer som er fastsat af folketinget, regeringen og sundhedsmyndighederne.

Som mange andre, er vi naturligvis kede af den situation som frygten og risikoen for smitte med Coronavirus/Covid-19 har skabt. Vi er selvsagt også bekymrede for vores gæsters og vort personales velbefindende.

Mulighederne for at åbne Feriehjemmet for vores gæster, på det tidspunkt vi oprindeligt havde planlagt, nemlig den 11. maj 2020 er i øjeblikket noget usikker, idet det ikke vides hvorledes en gradvis genåbning af samfundet og dagligdagen for Danmark vil forløbe.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Med venlig hilsen

Jeanne og Werner Olufsens Fond - Feriehjemmet Ørum

Læs mere om Covid-19