Mønsted Kalkgruber

Mønsted Kalkgruber er verdens største kalkmine, som byder på oplevelser om geologi, flagermus og endeløse minegange.  I Mønsted Kalkgruber er der i flere niveauer mere end 60 km gange under jorden. Nogle er så store som domkirker og andre ganske lave, så en voksen mand ikke kan gå oprejst. Hver halve time vises et multimedieshow i Grubebio om kalkens og grubernes historie, hvor projektorer kaster billeder op på de rå vægge. Man kan køre en tur i minetoget som snor sig mellem kalksøjler dybt ind i minerne, forbi rislende bække og store underjordiske søer og ender ved biografen.

Se mere om Møntsted Kalkgrupper

Information vedrørende Covid-19

Kære Gæster

Vi følger de retningslinjer som er fastsat af folketinget, regeringen og sundhedsmyndighederne.

Som mange andre, er vi naturligvis kede af den situation som frygten og risikoen for smitte med Coronavirus/Covid-19 har skabt. Vi er selvsagt også bekymrede for vores gæsters og vort personales velbefindende.

Mulighederne for at åbne Feriehjemmet for vores gæster, på det tidspunkt vi oprindeligt havde planlagt, nemlig den 11. maj 2020 er i øjeblikket noget usikker, idet det ikke vides hvorledes en gradvis genåbning af samfundet og dagligdagen for Danmark vil forløbe.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Med venlig hilsen

Jeanne og Werner Olufsens Fond - Feriehjemmet Ørum

Læs mere om Covid-19