Værelser

Feriehjemmet Ørum har plads til 14 overnattende gæster, fordelt på 7 rummelige og hyggelige dobbeltværelser. Alle med hvert deres præg. Værelserne har alle enkeltsenge, som kan stå enkeltvis eller sættes sammen.

Håndklæder og linned er inkluderet i prisen. Der gøres kun rent på værelset i forbindelse med udtjekning. Ekstra håndklæder eller evt. udskiftning af linned sker ved henvendelse til personalet.

Alle værelser har rummeligt badeværelse samt TV. Der er ligeledes trådløst internet, adgangskode oplyses af driftslederen ved ankomst.

Information vedrørende Covid-19

Kære Gæster

Vi følger de retningslinjer som er fastsat af folketinget, regeringen og sundhedsmyndighederne.

Som mange andre, er vi naturligvis kede af den situation som frygten og risikoen for smitte med Coronavirus/Covid-19 har skabt. Vi er selvsagt også bekymrede for vores gæsters og vort personales velbefindende.

Mulighederne for at åbne Feriehjemmet for vores gæster, på det tidspunkt vi oprindeligt havde planlagt, nemlig den 11. maj 2020 er i øjeblikket noget usikker, idet det ikke vides hvorledes en gradvis genåbning af samfundet og dagligdagen for Danmark vil forløbe.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Med venlig hilsen

Jeanne og Werner Olufsens Fond - Feriehjemmet Ørum

Læs mere om Covid-19