Prisliste

[mk_page_section bg_color=”#f5f5f5″ padding_top=”50″ padding_bottom=”50″ top_shape_color=”#ffffff” bottom_shape_color=”#ffffff” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_column_text]Her kan du se prislister for ophold på Feriehjemmet Ørum. Klik på den ønskede ankomstdato for at få oplyst pris.

Feriehjemmet Ørums åbningssæson løber fra 16. maj til 2. oktober. (Uge 20-39). Uden for sæsonen (uge 1-19 samt 41-52) er det muligt at leje hele feriehjemmet.

Du er altid velkommen til at sende en forespørgsel til medarbejder Ole Madsen  Email: booking@feriehjemmet.dk eller  TLF: +45 86 65 23 33 eller mobil: +45 24 65 37 23

[add_eventon_fc event_type=”3″ ][/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color=”#ffffff” padding_top=”50″ padding_bottom=”50″ top_shape_color=”#f5f5f5″ has_bottom_shape_divider=”true” bottom_shape_size=”small” bottom_shape_color=”#f5f5f5″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_ornamental_title font_family=”none” font_size=”25″ ornament_style=”norman-short-single” nss_align=”center”]Lej Feriehjemmet nu![/mk_ornamental_title][contact-form-7 404 "Ikke fundet"][/vc_column][/mk_page_section]

Information vedrørende Covid-19

Kære Gæster

Vi følger de retningslinjer som er fastsat af folketinget, regeringen og sundhedsmyndighederne.

Som mange andre, er vi naturligvis kede af den situation som frygten og risikoen for smitte med Coronavirus/Covid-19 har skabt. Vi er selvsagt også bekymrede for vores gæsters og vort personales velbefindende.

Mulighederne for at åbne Feriehjemmet for vores gæster, på det tidspunkt vi oprindeligt havde planlagt, nemlig den 11. maj 2020 er i øjeblikket noget usikker, idet det ikke vides hvorledes en gradvis genåbning af samfundet og dagligdagen for Danmark vil forløbe.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Med venlig hilsen

Jeanne og Werner Olufsens Fond - Feriehjemmet Ørum

Læs mere om Covid-19